Fudbal

Vučić čestitao predsedniku Partizana: Crno-beli bili bolji

Autor Mladen Šolak Izvor Tanjug

Predsednik Srbije gledao je "večiti derbi", sekirao se zbog loše igre Crvene zvezde, pa čestitao trijumf prvom čoveku crno-belih.

Izvor: MN Press

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u subotu da, za razliku od doba kada je bio mlad, sada sportske uspehe "gleda" kroz brojke na papiru.

On je gostovao na televiziji "B92" zajedno sa glavnim i odgovornim urednikom "Večernjih novosti" i predsednikom Partizana Miloradom Vučelićem, koji je rekao da mu je predsednik čestitao pobedu crno-belih u prošlom "večitom derbiju" u fudbalu

Vučić je kazao da se sekirao tokom utakmice, ali "da je čestitao po završetku, jer je Partizan bio bolji".

Vučelić je rekao da je predsednik često znao da nazove pred međunarodne utakmice Partizana, na šta je Vučić kazao da je, iako je zvezdaš, iskreno navijao i borio se da Partizan pobeđuje te utakmice, jer je to uspeh Srbije.

"Kao klinac sam gledao po sistemu 'da komšiji crkvne krava'. Sada na papir stavim ako neki naš tim uđe u neku ligu - toliko Srbija dobija para, dobija bodova... Ja sve to računam. Takođe i kada vidim transfere, računam koliko će drzava da dobije", rekao je Vučić.

On je ukazao da zna i da pozove sportske klubove da plate dugove za struju i porez.