Liverpul OPET šalje Grujića na pozajmicu! Na redu je Serija A?

Marko Grujić će se vratiti iz Herte u Liverpul, ali će ubrzo na pozajmicu: Zainteresovani italijanski velikani

Italijanski mediji prenose da je 24-godišnji vezista Srbije, koji je ugovorom vezan za Liverpul do leta 2023, ponuđen Milanu i Laciju. Znamo da je Herta potvrdila da će se Grujić na kraju ove sezone vratiti u Englesku.

"Rosoneri" nisu previše zainteresovani u ovom trenutku, osim u slučaju da ekipu preuzme Ralf Ragnik, koji dobro poznaje Grujićeve sposobnosti iz Bundeslige, prenosi Tutomerkato. 

Rimski nebeskoplavi takođe bi mogli da budu otvoreni za pozajmicu sa mogućnošću otkupa ugovora ako Sergej Milinković Savić napusti "Olimpiko".

Grujić se nikad nije dokazao na Enfildu. Liverpul ga je Zvezdi platio šest miliona evra u januaru 2016, ali je on ostao u beogradskom klubu na pozajmici do kraja te sezone.

Stalno je prosleđivan na pozajmice, prvo u Kardif, pa onda u Hertu, gde je već dve sezone. Ove je u svim nemačkim takmičenjima postigao četiri gola i zabeležio dve asistencije na 27 utakmica.

U dresu kluba sa Enfilda odigrao je 14 utakmica i nije se upisao u strelce, dok je dres reprezentacije Srbije nosio devet puta, ali nije pozivan u "orlove" od Svetskog prvenstva 2018.

Nedavno je rekao da želi da se dokaže u Liverpulu i da tamo postane standardni igrač.