Veliki problem

Kakav će ovo cirkus biti - Bez 42 igrača, moraju da igraju DECA!

Autor Dušan Ninković

Apeli Rostova nisu urodili plodom, nikog ne zanima što im je prvi tim u karantinu.

Molili su, tražili bilo kakav način da se ne igra, ali neće moći! Rostov mora na gostovanje u Soči.

Ne može se reći da odlaze bez celog tima jer bi to bilo previše blago. Računajući prvi tim i rezervni sastav, Soči neće moći da računa na 42 fudbalera. Naravno, svi oni su u karantinu i ne mogu na teren.

Možda će vas zanimati

Utakmica 23. kola Premijer lige Rusije, koja je na programu danas od 19 časova, biće veoma neobična. Očekuje se da gostujući tim bude sačinjen uglavnom od igrača iz omladinskog pogona, odnosno od fudbalera mlađih od 18 godina.

Tako bi na terenu i na klupi za rezerve trebalo da se nađe najviše dečaka rođenih 2003. godine ili kasnije, što bi mogla da bude velika prednost za domaći tim.

Nastavak Premijer lige Rusije je zakazan za danas, a pre pauze je Soči, konačno, počeo da pokazuje svoj kvalitet. Oni su pobedili poslednja tri meča pre pauze, pa sada vide idealnu priliku da s eniz nastavi.

Zato su odbili odlaganje!

Ekipa Rostova, koja se bori za sam vrh tabele, odnosno za mesto koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone, biće lišena usluga gotovo svih igrača iz seniorskog tima. Zvuči prilično neverovatno, ali na ovakav razvoj situacije niko nije reagovao.

Iako je ranije postojala mogućnost da se meč ne odigra, sada je sasvim jasno da će mladi fudbaleri Rostova morati na teren protiv daleko iskusnijih igrača Sočija. Nemaju šta da izgube, a mogli bi mnogo da dobiju ukoliko iskoriste šansu koja im se neočekivano ukazala.