KAD NEĆE KUP NJIMA...

HIT: I na "Karađorđu" će biti finale Kupa!

Autor Milutin Vujičić

Vojvodina spremila iznenađenje...

Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Vojvodina i Partizan sastaće se naredne srede (24. jun) u finalu Kupa Srbije na "Čairu", a nije nikakva tajna da nijedan od timova nije oduševljen takvom odlukom FSS.

Posebno gnevni su Novosađani, čiji su navijači već saopštili da neće putovati u Niš, a potom se oglasio i klub izrazivši nezadovoljstvo odlukom Saveza. Odgovorio im je i Partizan, ali u međuvremenu sem sitnih čarki to ništa nije promenilo.

Stoga, Vojvodina je odlučila da Kup "dovede" svojim navijačima...

Klub je saopštio da će na "Karađorđu" organizovati zajedničko gledanje finala Kupa Srbije, uz izražavanje nade da će u "srdačnoj i veseloj atmosferi" navijači doći da bodre svoje pulene preko video-bima.

"Usled nerazumne odluke da se finale Kupa Srbije igra u Nišu, Novosađani i svi ostali Vošini simpatizeri će meč gledati u svom gradu, na svom stadionu, preko video-bima ispred natkrivene zapadne tribine stadiona 'Karađorđe'", stoji u saopštenju na sajtu kluba.

Podsetimo, Vojvodina i Partizan su se poslednji put sastali u finalu Kupa Srbije 2011. godine, koje je registrovano službenim rezultatom (3:0) za crno-bele, pošto su igrači "lala" napustili teren nezadovoljni suđenjem, a o čemu smo razgovarali sa bivšim igračem novosadskog kluba i akterom sporne utakmice Danijelom Mojsovim.

Vojvodina i Partizan se sastaju i danas na "Karađorđu", u poslednjem kolu Superlige (19.00).