NEJMARE, PLATI!

Jure ga dve godine, a sada i za pare...

Autor Milutin Vujičić

Tako je odlučio sud u Španiji.

Barselona je dobila spor protiv Nejmara!

Španski sud je doneo odluku da je brazilski fudbaler Nejmar dužan da plati skoro 7 miliona evra (6,1 miliona funti) svom bivšem klubu Barseloni, a sve zbog transfera u Pari sen Žermen koji je promenio fudbal u leto 2017. godine.

Nejmar je tužio Barselonu za "bonuse o lojalnosti" i potraživao čak 43,6 miliona evra, ali je taj postupak obustavljen, s tim da Brazilac može da se žali.

Barselona nije želela da mu uplati taj novac pošto je "otkupio svoj ugovor" novcem koji mu je dao Pari sen Žermen i skoro tri godine je pokušavao da dokaže da je u pravu, ali nije uspeo, pa je tako šampion Španije pokrenuo kontra-tužbu protiv njega.

Zanimljivo je da uprkos tome što su se tužili od rastanka, Barselona već dve godine juri Nejmara da se vrati u klub, a i njemu se ne sviđa naročito u Pari sen Žermenu...

Videćemo da li će posle ove presude biti "obnovljena ljubav" koja je trajala četiri godine.

Nejmar je u Barselonu stigao 2013. godine iz Santosa i u klubu je oformio jedan od najuspešnijih napadačkih "trozubaca" u istoriji fudbala "MSN" - zajedno sa Mesijem i Suarezom. Postigao je 105 golova na 186 utakmica pre odlaska u PSŽ.