Proslava na "Marakani"

Cveće i slika za šampiona: Vladan Milojević, veterani i poruka Delija!

Autor Mladen Šolak

Ovako su crveno-beli slavili titulu.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Svečani dan na stadionu "Rajko Mitić".

Crvena zvezda slavi osvajanje titule u utakmici protiv Proletera, koju igra na svom stadionu, gde će odmah posle meča biti organizovana ceremonija dodele pehara.

Tim povodom, u Ljutice Bogdana došao je i prethodni trener Vladan Milojević, koji je prošle zime predao Dejanu Stankoviću ekipu kao ubedljivog lidera tabele.

"Računam sebi i ovu titulu", rekao je on na rastanku sa klubom, a danas će proslaviti osvajanje trofeja sa ekipom koju je vodio do pre pola godine.

Dok je Milojević pratio meč iz svečane lože zajedno sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem i sportskim direktorom Mitrom Mrkelom, na terenu su crveno-beli davali i primali poklone.

Kapiten Proletera Branislav Jovanović uručio je kapitenu Zvezde Milanu Borjana sliku i cveće. Nedugo potom, Dejan Stanković je kraj klupe uručio dres vojnim veteranima, kao i dres sa brojem "63".

Izvor: MN Press

Dok je utakmica odmicala, Zvezdini navijači su na svojoj tereni istakli koreografiju u broju "31", u znak 31. titule svog kluba.

Pogledajte kako je na "Marakani" ove subotnje večeri. Tokom utakmice, Zvezda je emitovala i poruku-čestitku Novaka Đokovića.