FOTO I VIDEO

SPEKTAKL na "Marakani": Lajt šou i dosad neviđena proslava Zvezde!

Autori Milutin Vujičić Dušan Ninković

Pogledajte kako je "zatvorena" fudbalska sezona u Srbiji

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Crvena zvezda je danima pred proslavu titule najavljivala da je spremila posebno iznenađenje za svoje navijače - i nije razočarala!

Videli smo sjajan spektakl, neviđen na ovim prostorima, pa je dvadesetak minuta posle pobede nad Proleterom (2:1) usledila zvanična ceremonija dodele šampionske titule, čak 31. koja ide u muzej Crvene zvezde.

Bili su tu svetlosni efekti, baklje, oko 18 hiljada navijača Crvene zvezde je uživalo.

Redom su na teren, uz najavu spikera, izlazili svi oni koji su na neki način doprineli u osvajanju šampionske titule, pa smo uz sve igrače koji su imali makar jedan nastup ove sezone, naravno uz sve članove stručnog štaba.

Trofej je naravno podigao kapiten Milan Borjan, a posebne ovacije dobio je bivši trener Vladan Milojević koji je izašao na teren malo pre aktuelnog šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.

"Danas je veliki dan za svakog igrača od Australije do Kanade. Prvi put slavim titulu kao kapiten i velika je čast voditi ove momke i zahvalio bih svima na poverenju, a posebno Delijama najboljim navijačima na svetu. Ova titula, kao i učešće u Evropi, veliki deo je i njihove zasluge. Hvala vam na svemu...", kazao je Milan Borjan i zapevao "Jedite govna, mi smo šampioni".

"Čestitam ti Vlado, visoko si postigao lestvicu, hvala svima od srca, hvala svima što imaju poverenje u mene, a vama sa Severa jedna poruka. Ja znam da Zvezdu čeka još sto ofanziva… Računajte na nas!", rekao je Stanković pre primopredaje pehara.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE...

...I SNIMKE SA TRIBINA