Ne smiruje se situacija

BBB prozivaju vukovarske Grobare i Delije: Znaju li u Beogradu...

Autor Vladimir Sukdolak

Danas u Vukovaru...

Parola grobara o Vukovaru i navijačkom sukobu sa BBB
Izvor: Grobari parola o Vukovaru

Navijači Dinama iz Zagreba, popularni Bed blu bojsi, okupili su se u nedelju u Vukovaru, gde su organizovali turniru u malom fudbalu.

Pristalice zagrebačkog kluba iz slavonskog grada su u četvrtak predveče napale grupu Srba ispred jednog vukovarskog kafića i tom prilikom došlo je do ozbiljnog okršaja, u kojem su, prema izveštajima policije i medija deblji kraj izvukli napadači.

Možda će vas zanimati


Među Srbina, prema istim izveštajima, zajedno su bili navijači Partizana i Crvene zvezde, a prisustvo Grobara potvrđeno je u subotu na južnoj tribini stadiona "Karađorđe", kada su navijači crno-belih istakli transparent:"Srpsko uvek bilo i biće mesto gde braća biju plave dečkiće".

BBB, očigledno dobro upućeni u dešavanja na dve najjače srpske tribine i u rat koji poslednjih meseci vlada na ulicama Beograda, istakli su transparent: "Zna li vam grupa da ližete se skupa?" Ispod ovih reči istaknuta ja karikatura zagrljenih navijača u dresovima Partizana i Crvene zvezde.

Podrška BBB stigla je od gotovo svih navijačkih grupa u Hrvatskoj. Pre svega od splitske Torcide, osiječke Kohorte, riječke Armade...

Tagovi