Zna šta radi

Bez ružnih reči za Marka Nikolića: Zavoleće me navijači Lokomotive

Autor Vladimir Sukdolak

Srpski trener pričao za sajt Lokomotive iz Moskve posle debija U Premijer ligi Rusije. Deo navijača je napustio stadion, ali Srbina niko nije vređao.

Izvor: MN Press

Pod velikim pritiskom bio je Marko Nikolić uoči debija na klupi Lokomotive iz Moskve. Sve se, na kraju, završilo dobro. Epilog nervozne utakmice na Centralnom stadionu u Moskvi je pobeda crveno-zelnih protiv Orenburga (1:0).

Najvažnije, srpski trener osvojio je tri boda i trijumfalno započeo novu eru u svojoj karijeri.

Možda će vas zanimati

A, nije sve sjajno od dolaska u Moskvu. Jak ugovor i velika očekivanja moraće da opravda na terenu. Malo ko veruje da je Zenit dostižan, tako da će Nikolićev prvi cilj u Premijer ligi Rusije biti da sačuva drugo mesto.

Podrška jednog dela navijača postoji, ali ima i onih koji ne mogu da prebole smenu legende kluba Jurija Semina i samim tim se podrazumeva da njegov naslednik nema podršku.

Za vreme debija navijači Lokomotive su skandirali ime Semina. Čuo je to Marko Nikolić.

"To je normalno, nije nikakv problem. Kao treneru - za mene je rezultat najvažniji. Semin je najveća legenda Lokomotive. Navijači su pokazali poštovanje prema njemu. Podržali su i klub. Hvala im zbog toga", rekao je Nikolić.

Jedan deo navijača napustio zbog bojkota stadion u 20. minutu.

"Deluje mi da nema loših relacija između ekipe i navijača. Ponavljam, nema ništa čudno u činjenici da navijači vole Semina. Nisam čuo ni jedan ružan povik upućen meni. Potrebno je vreme da me zavole. To se mora zaslužiti radom i rezultatom. Znam kako se to radi. Navijači, ipak, osete trenera koji ih poštuje i bori se za čast kluba", podvukao je Marko Nikolić.