PAMTI GA OD RUSIJE!

"Bleki" bi uz njega mogao da uči: Fiorentina juri novu veliku zvezdu!

Autor Nebojša Marković

Imali su njih dvojica već jedan blizak susret...

Fiorentina je prošlog leta mnoge iznenadila i u svoje redove dovela Franka Riberija, a ovog leta bi još jedno zvučno ime moglo da stigne na "Artemio Franki".

Nikola Milenković bi u odbrani mogao da dobije izvanrednog saigrača i to iz Pari sen Žermena.

Možda će vas zanimati

Fiorentina je zainteresovana za dovođenje Tijaga Silve!

Brazilski štoper će ovog leta, izvesno je, postati slobodan igrač jer PSŽ ne planira da ponudi novi ugovor Silvi, pa će on moći slobodno da bira svoju narednu destinaciju. A u celoj priči pomogao je i direktor "viole" Džo Baroun.

"Čitam mnogo toga u novinama i mi svakodnevno radimo na ocenjivanju potencijalnih pojačanja i neki od tih igrača su vrlo skupi. Hajde da prvo završimo sezonu, a onda ćemo videti šta će leto doneti. Tijago Silva je igrač kojeg odlično poznajemo, vrhunski je igrač i idalje je na vrhunskom nivou", rekao je Baroun za "Skaj sport Italija", odbivši da demantuje pisanja medija.

Za Silvu su navodno zainteresovani i njegov bivši klub Milan, kao i Everton Karla Anćelotija.

Silva u septembru puni 36 godina, ali i dalje je vrlo cenjen širom Evrope. Možda uskoro zaigra sa srpskim internacionalcima u Firenci, a Milenković je već imao jedan "sudar" sa Silvom, kada je Brazilac ispred bivšeg defanzivca Partizana uspeo da postigne gol na meču Svetskog prvenstva u Rusiji. Brazil je tada savladao Srbiju 2:0.