Fudbal

BetOle: Novi svet online klađenja

Izvor Promo

Novi igrač na tržištu igara na sreću.

Izvor: Promo/BetOle

/promo sadržaj/

BetOle je platforma za online klađenje kreirana od strane tima stručnjaka koji se dugi niz godina bavi istraživanjima, statistikom i formiranjem različitih platformi igara na sreću. Poučeni iskustvom, napravili smo platformu koja je potpuno prilagođena svim zahtevima i potrebama naših igrača.

Ono što BetOle izdvaja od drugih online platformi jeste aplikacija koja je osmišljena kako bi svakom korisniku bilo omogućeno jednostavno korišćenje kao i registracija u svega nekoliko koraka. Dodatne prednosti su i odlične kvote koje u potpunosti prate svetsko tržište, velika ponuda prematch i live događaja kao i brza i kvalitetna usluga.

Kako bismo pokazali brigu o svakom igraču, BetOle tim je pripremio niz posebnih pogodnosti koje očekuju sve nove korisnike: bonus dobrodošlice, mogućnost formiranja sopstvene strategije korišćenjem posebnih alata kao što su Bet Builder i Cashout, freebet bonus, bonus tip, bonus na broj parova i mnoge druge.

Bonus dobrodošlice je poklon našeg tima Vama nakon uspešne registracije. Svaki igrač koji se registruje na sajtu www.BetOle.com automatski ostvaruje pravo na 100 % freebet bonusa na prvi depozit u vrednosti do 5.000 dinara. Svaki igrač uplatom od 5.000 dinara, automatski dobija taj iznos na svom freebet računu.

Više informacija pročitajte OVDE.

Bonus tip je specijalna ponuda koja sadrži nekoliko posebno odabranih mečeva u svakom kolu i ti mečevi će imati značajno povećanu kvotu u odnosu na redovnu ponudu. Ukoliko igrač izabere opciju da doda tu kvotu na tiket koji već ima dva para, dobiće značajnije bolju kvotu nego na bilo kom drugom mestu. Uverite se i sami.

Bonus na broj parova jeste jedna od prednosti koja omogućuje igračima da ostvare bonus sa najboljim mogućim uslovima. Više informacije na platformi BetOle.

Svaki tiket dobija - je motiv kojim smo se vodili kada smo uveli pogodnost pri kojoj svaka uplata donosi freebet, dok je jedini uslov da svaki meč na tiketu ima kvotu veću od 1.25. Na taj način više nikada nećete biti u situaciji da izgubite tiket golom u poslednjem minutu. Jer na našoj platformi - svaki tiket dobija! Više o tome pročitajte OVDE.

Tim BetOle je mislio i na ljubitelje online kazina. Premijerno na našem tržištu formirana je nova generacija kazino igara koja će svake nedelje pružati igračima posebne pogodnosti. Naime, na 1000 spinova, iznos od 10 % Vašeg potencijalnog gubitka se vraća na Vaš račun. Igrač zatim ima na raspolaganju nekoliko mogućnosti: podizanje celokupnog iznosa ili ponovno ulaganje novca u bilo koju od igara na platformi BetOle. Pored ovoga, na našem sajtu Vas čekaju i Jackpot-ovi u iznosu do čak 250.000 dinara!

Vaš ulazak u svet online klađenja nikada nije bio jednostavniji i pristupačniji. Napravite prvi korak posetom i registracijom na sajtu, a sve ostale korake online klađenja ćemo praviti zajedno! Čekamo Vas!

Ole!

/promo sadržaj/