Fudbal

Drži vodu dok majstori... Novootvoren fudbalski teren već PROPAO!

Tek što je otvoreno fudbalsko igralište u kruševačkom naselju Bivolja, a ono je već pretrpelo ozbiljna oštećenja.

Izvor: FSS/promo

Pre desetak dana, predstavnici Fudbalskog saveza Srbije i Ministarstva sporta, otvorili su novo fudbalsko igralište u Bivolju. Teren su finansirali Grad Kruševac i FSS, koji je donirao veštačku podlogu.

Tek taj teren danas je oštećen na nekoliko mesta i to ozbiljno, prenosi Krusevacpress.

Da li zbog velike količine vode, nabujale Rasine, loše izvedenih pripremnih radova ili kombinacije svih ovih faktora tek na novoizgrađenom igralištu pojavile su se rupe i pukotine. Fotografije pogledajte OVDE.

Bivši teren FK Borac, koji je bio van funkcije još od poplava 2014. godine, nasut je velikom količinom betonskog otpada i zemlje tako da je nivo igrališta podignut za više od pet metara.

Na svečanom otvaranju terena, govorio je i ministar sporta vanja Udovičić. Evo šta je rekao:

"Svi znamo na šta je ovaj stadion ličio pre godinu dana. Bio je oličenje devastiranosti i poraza. Danas je oličenje pobede i uspeha, oličenje budućnosti. Čestitam predsedniku FSS Slaviši Kokezi i svima koji su doprineli napretku fudbala u poslednjih pet godina. Samo sa ovakvom infrastrukturom i sa modernim fudbalskim objektima kao što je ovaj u Kruševcu, možemo da očekujemo nove uspehe naših klubova i naše reprezentacije. Uveren sam da će upravo na ovom terenu stasati novi šampioni koji će krenuti stopama Dejana Stankovića i Sava Miloševića i na koje ćemo svi biti ponosni".

Tagovi