SJAJNO!

Naježićete se: Liverpul se vraća na Enfild, izgledaće OVAKO (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

To što nema navijača ne znači da će hodati sami

Liverpul je blizu, jako blizu prve titule posle 30 godina, a večeras se završava još jedan period čekanja: tim se vraća na Enfild posle 104 dana pauze.

Protivnik je Kristal palas, a utakmica će se zbog pandemije igrati bez publike. Ali, to ne znači da će se "crveni" osećati usamljeno. Naprotiv!

Navijačka organizacija ukrasila je Enfild zastavama, šalovima, parolama, transparentima i drugim navijačkim rekvizitima.

Klub je ranije objavio: "Neće biti isto bez vas, ali to ne znači da smo sami".

I teško je zamisliti da će se tako osećati. Pogledajte kako će izgledati Kop večeras.

Tu je i poruka trenera Jirgena Klopa:

"Kad god dođem na svoje mesto na stadionu pre početka utakmice, uvek pogledam ka Kopu, i uvek je neverovatno, jer imamo toliko zajedničkih iskustava i uspomena. Hvala svima koji su uložili toliko duše u ovo, neverovatno je".

Liverpulu u poslednjih osam kola fali pet bodova da i matematički osvoji titulu, ali je moguće teorijski da postane šampion već u četvrtak.

Ako, naime, večeras pobedi Palas, a Siti sutra ne savlada Čelsi u gostima, Liverpul će osvojiti titulu, jer će tada imati bar 22 boda prednosti, sedam kola pre kraja.

Ako, međutim, Siti ipak pobedi Čelsi, onda se o tituli može odlučivati u direktnom duelu sa Sitijem na Etihadu sledeće nedelje, gde bi Liverpul samo trebalo da izbegne poraz da bi konačno podigao trofej.