POZNATI USLOVI

Hoće li ga Nikolić zadržati? Španci poslali ponudu za zvezdu Lokomotive!

Autor Nebojša Marković

Zanimljive vesti stižu sa Pirineja.

Izvor: MN Press

Marko Nikolić je nedavno seo na klupu Lokomotive iz Moskve, u nedelju je debitovao pobedom protiv Orenburga, a sada je njegov klub pred velikim pitanjem.

Da li prodati glavnu zvezdu tima u predstojećem prelaznom roku ili učiniti sve da ostane u klubu?

Selta je zainteresovana za kupovinu Fjodora Smolova i već su poslali ponudu klubu iz prestonice Rusije! Kako prenosi španska "Kaden ser", ekipa iz Viga želi da otkupi igrača kojeg je prošlog leta dovela na pozajmicu.

Član Primere je u januaru doveo Smolova plativši Lokomotivi 700.000 evra za šest meseci ugovora, a sada su ponudili skoro desetostruko više.

Navodi se da je Selta već poslala ponudu vrednu 6.000.000 evra nakon što su bili zadovoljni njegovim partijama i ta suma bi mogla da se popne do 8.000.000 evra ukoliko se ispune određeni bonusi. U Selti ga vide u klubu u narednom periodu i planiraju da ga zadrže, ali i Lokomotiva se pita.

Ekipa Marka Nikolića će imati težak posao da zadrži 30-godišnjeg Smolova sada kada je i tražen i u zrelim igračkim godinama. Problem može da bude jedino Seltina situacija u Primeri, gde tim iz Viga ima tek četiri boda više od Majorke, tima koji se nalazi u zoni ispadanja.

Smolov je u dresu Selte postigao jedan gol na devet mečeva.