DVA KIKSA, PA GOL...

"Kalaba" teško podneo poraz: Poslednja utakmica bez trofeja...

Autori Vladimir Sukdolak Milutin Vujičić

Zamišljao je rastanak osvajanjem trofeja, ali Vojvodina je slavila na "Čairu".

Izvor: MN Press

Od tragičara, pa umalo do heroja...

Tako bi ukratko mogao da se opiše poslednji nastup Strahinje Pavlovića u dresu Partizana u finalu Kupa Srbije na "Čairu". Mladi fudbaler Partizana, koji se seli u Monako, bio je direktan krivac za dva gola Vojvodine, ali je "makazicama" u 96. minutu doneo produžetke...

U njima smo gledali "umoran" fudbal, Partizan je bio malo bolji, nedovoljno za gol, pa su odlučili penali i pehar ide u vitrine Vojvodine, drugi put u istoriji kluba iz Novog Sada.

"Uspeo sam da postignem gol i nadoknadim dva gola koja su bila moja krivica. Danas nisam bio bio kakav sam bio do sada. Imao sam malih problema sa zdravljem i nisam bio sto posto spreman i to je koštalo ekipu. Uspeo sam da nadoknadim greške golom, ali na kraju to nije bilo dovoljno za pobedu. Poslednja utakmica bez trofeja…", kazao je Strahinja Pavlović, vidno potresen.

Štoper crno-belih je kazao da ne želi da traži alibi i da je na njega uticala "promena vremena", dok je istakao da kao i mnogo puta ove sezone lopta nije htela da uđe u gol.

S njim se složio u oceni i strelac prvog gola za Partizan u finalu Kupa Srbije. Godinu dana mlađi Filip Stevanović pogodio je sjajno u 80. minutu i time pogurao crno-bele ka drami u finišu, ali na kraju nije zadovoljan kako je meč rešen.

"Nismo odradili puno stvari koje smo se dogovorili. Sreća da smo izjednačili. Momci iz Vojvodine nisu zasluženo pobedili, ali idemo dalje. Meni je žao što nismo dali više golova, imali smo više šansi. Koncentracija i niko ne prati, neće u gol...", konstatovao je mladi fudbaler Partizana koji je prošle godine podigao trofej Kupa Srbije.

Pogledajte i šta je rekao Uroš Vitas, koji je tokom drugog poluvremena pogodio stativu, a potom u penal seriji šutirao veoma loše i poslao loptu na tribine.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.