"LETUJ U SRBIJI"

Ovog leta Vrnjačka Banja PUNA fudbalera!

Autor Milutin Vujičić

Prvo se najavila Crvena zvezda, a onda i Voždovac...

Korona virus napravio je haos u svetu u poslednjih nekoliko meseci, a između ostalog zaustavio je i sport i naterao klubove da menjaju planove...

Tako srpski klubovi neće putovati u inostranstvo na pripreme, kako je to do sada bilo uobičajeno, nego će njihove baze biti u Srbiji. Partizan će na Zlatibor, Crvena zvezda prvo na Divčibare, a potom i Vrnjačku Banju gde će sresti i igrače Voždovca.

"Zmajevi" će se već 29. juna okupiti i obaviti medicinske preglede, a samo dan kasnije počeće da treniraju na svom stadionu na krovu TC "Stadion".

Nakon godina u kojima su Zmajevi za svoju letnju bazu za pripreme birali Sloveniju zbog idealnih vremenskih uslova i terena, a ovog puta Voždovac se odlučio da deo priprema od 6. do 17. jula odradi u Vrnjačkoj Banji i tako posluša preporuke Vlade Srbije i njenog kriznog štaba o nenapuštanju teritorije Srbije.

Zmajevi će u ovom poznatom odmaralištu imati sve uslove za sjajan rad, a spisak protivnika sa kojima će se odigrati pripremni mečevi biće uskoro poznat.

Sezonu iza nas završili su na osmom mestu tabele Superlige.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.