Ni reč!

Savo Milošević I DALJE BEZ KOMENTARA: Još nismo čuli trenera Partizana

Autor Vladimir Sukdolak

Posle poraza u finalu Kupa Srbije, javnost u Srbiji ostala je uskraćena za izjavu trenera Partizana Sava Miloševića.

Izvor: FK Partizan

Kada Partizan pobeđuje tu je, kada gubi sve češće ga nema!

"Zaslužena pobeda Vojvodine. Nemam komentar", bilo je sve što je trener Partizana Savo Milošević rekao posle prvenstvenog poraza na stadionu "Karađorđe" prošlog petka.

Šturo i kratko!

Možda će vas zanimati


Utakmica u Novom Sadu nije bila takmičarski previše bitna, pa se olako prešlo preko toga što šef stručnog štaba beogradskog velikana nije bio spreman da detaljnije komentariše igru i dešavanja na terenu.

Nije se mnogo davalo ni na to što se posle meča nije pojavio na zvaničnoj konferenciji za medije.

Ali...

Zašto nekadašnjeg rekordera po broju odigranih utakmica za državni tim nismo čuli posle finala Kupa u Nišu, iako je, čini se, na konferenciji za medije održanoj dva dana pred duel sa Vojvodinom, bio raspoložen da razgovara sa novinarima?

Ovaj put Od Miloševića ni reč posle novog poraza od Vojvodine. Sada, doduše, vrlo bolnog jer je posle penal-serije "parni valjak" sezonu završio bez trofeja posle šest godina.

Istina je da je Fudbalski savez Srbije zbog pogoršanja situacije oko korona virus odustao od prakse da se u Nišu posle utakmice održi konferencija za medije, kao i mogućnosti uzimanja izjava aktera finala u "miks zona" stadiona "Čair".

Ipak...

TV Arena sport jedina je imala pravo da uzima izjave od finalista, dok su ostali novinari dobili obaveštenje da će klubovi i FSS dostaviti izjave redakcijama. To je i učinjeno, ali je izostala ona od trenera Partizana Sava Miloševića.

Razlog zbog kojeg se strateg crno-belih nije pojavio pred kamerom Arene sport ne znamo, niti smo obavešteni da je iz nekog razloga bio sprečen. Od portparola Partizana, Biljane Obradović, dobili smo informaciju da je ekipa kasno stigla i da će u toku dana kontaktirati trenera, a kao realna opcija najavljen je "okrugli sto" sa novinarima narednih dana.

Navijači Partizana su, za sada, ostali uskraćeni za izjavu šefa stručnog štaba fudbalske ekipe i posle kraja prvenstva i posle gubitka trofeja u Kupu.

Jednostvano, neprofesionalno!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.