"finale" premijer lige

ODLUČENO! Evo gde će Siti dočekati Liverpul u meču koji može da reši SVE!

Autor Pavle Knežević

Razmatrane su opcije i stanje i odluka je doneta

Liverpul je na samo dva boda od sna sanjanog tri decenije! "Redsi" doduše mogu da postanu šampioni već večeras ako Mančester siti ne pobedi Čelsi u gostima, ali ako ishod ne bude takav, onda nas čeka spektakl.

Onda o titulu odlučuje utakmica Siti – Liverpul, koja se igra sledeće nedelje. Posle mnogo nagađanja i razgovora o bezbednosnoj situaciji, odlučeno je gde će se igrati.

Ovo je jedna od pet utakmica za koju je engleska policija tražila da se igra na neutralnom terenu da bi se sprečilo okupljanje navijača.

Ali, posle sastanka bezbednosne komisije Sitija, odlučeno je da Etihad može da bude domaćin, tako da će Siti dočekati Liverpul u potencijalno najznačajnijoj utakmici – kod kuće!

"Posle poslednjih utakmica Premijer lige, koje su se igrale bez navijača, bezbednosna komisija nema primedbi da se utakmica protiv Liverpula igra na Etihadu u četvrtak, 2. jula. Kao i sa ostalim utakmicama Premijer lige, ova će se igrati bez navijača", stoji u saopštenju ove komisije.

Ako Siti pobedi večeras, Liverpulu će sledeće nedelje biti dovoljno samo da ostane neporažen da bi posle 30 godina ponovo postao šampion Engleske.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.