TO JE PRAVO RIVALSTVO

URNEBESNO! Legende Liverpula ismevaju Nevila, pogledajte! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Dočekali su svojih pet minuta, legenda Junajteda netragom nestala

Izvor: Printscreen/YouTube/Sky Sports Football

Navijači Liverpula tek počinju slavlje – svi navijači. Uključujući i legende kluba koje sada sarađuju sa televizijom Skaj sports.

Svi oni su se udružili u zajedničkoj misiji zezanja legende Mančester junajteda Garija Nevila, pa su tako napravili video pod imenom "Gde je Gari?". Rekli bismo sjajan način da se koristi ogromno rivalstvo dva kluba sa severa Engleske.

Možda će vas zanimati

Video počinje starim snimkom Nevila koji govori "Liverpul će možda da postane šampion, a ja ću morati da se selim na Papua Novu Gvineju".

Scena se prebacuje na proglašenje Liverpula šampionom, besnog Nevila koji udara u sto i novinara koji kaže: "Da čujemo prve reakcije Garija Nevila. Gari?", posle čega se kamera okreće i vidi se da pored njega ne stoji nikoga. Potom sledi pitanje "Gde je Gari" i Karagera koji trči i viče "GariiiI!!!".

Urnebesni video potom pokazuje kako traže legendu Junajteda na video monitoringu, dolaze mu na kuću, zatim takođe legendu Liverpula Grema Sunesa koji ulazi u reportersku sobu i pita prezentera Skaja Dejvida Džonsa "Gde je Gari?".

Pošto je Džons rekao da ne zna gde je, Sunes je skinuo sako i rekao "Možemo ovo da uradimo na lakši i na teži način", na šta je prezenter odgovorio: "Ja samo radim s njim, nismo prijatelji".

Stvari postaju još smešnije kada još jedna legenda Liverpula, Džon Barns gleda u kameru i parafrazira najčuveniju repliku iz filma "Taken": "Gari Nevile, posedujem poseban set veština. Pronaći ću te. A onda ću te ismevati".

Urnebesni klip se završava snimkom sa aerodroma na kome se vidi čovek koji drži kartu sa destinacijom Mančester – Papua Nova Gvineja. Radnica na aerodromu uzima njegovu kartu i pita: "Posao ili zadovoljstvo?" i dobija odgovor "Nijedno".

Preveli smo ko ne govori engleski jezik, pogledajte i sami, nasmejte se:

Gde je Gari?
Izvor: YouTube/Sky Sports Football

Svaka čast Skaju na ovome, ali ne treba zaboraviti ni Karagera, koji je čestitao kapitenu Liverpula Džordanu Hendersonu i onda u jednom trenutku rekao:

"Džordane, znam da si veliki profesionalac, ali reci mi da ćeš da se apsolutno 'upropastiš' večeras kao ja!".

Potom je otvorio šampanjac i počeo da slavi:

Nema šta, navijači Liverpula su zaslužili slavlje – uživajte!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.