EKSKLUZIVA!

DA, ZVEZDA ME HOĆE: Bivši igrač Lacija ekskluzivno za MONDO!

Autor Jovan Terzić

Bivši fudbaler Lacija jedna je od želja Dejana Stankovića u ovom prelaznom roku.

/Piše: Jovan Terzić/

Mogli ste pre nekoliko dana prvo na MONDU da pročitate informaciju o interesovanju Crvene zvezde za bivšeg vezistu Lacija, Ogenjija Onazija, a sada vam ekskluzivno donosimo i zvaničnu potvrdu.

I to direktno od 27-godišnjeg Nigerijca.

Možda će vas zanimati

Šampion Afrike sa svojom reprezentacijom 2013. godine ljubazno nam je odgovorio na poruku i potvrdio da su crveno-beli uspostavili kontakt, ali nije želeo da detaljiše.

"Da, rekao mi je menadžer da postoji interesovanje Crvene zvezde. Reč je o velikom klubu, a poznajem i trenera Stankovića iz Italije. Imam još nekoliko ponuda, tako da je sve u rukama mog menadžera koji dobro kontroliše situaciju i verujem da ćemo doneti pravu odluku", izjavio je Onazi za MONDO.

Nigerijcu u julu ističe ugovor sa turskim Denizlisporom, pa bi u Zvezdu mogao kao slobodan igrač, bez obeštećenja. Ideja trenera Stankovića je da ga upari na sredini terena sa Sekuom Sanogom.

Onazi je ponikao u Laciju, za koji je debitovao 2012. godine. Bio je velika nada Serije A, ali je i pored ponuda iz italije i engleske odlučio 2016. da pređe u turski Trabzonspor. Bio je standardan sve do decembra 2018, kada je zbog "kidanja" Ahilove tetive morao na višemesečnu pauzu. 

onazi
Izvor: YouTube/zENCORE HD

Zimus je prešao u Denizli sa kojim je dogovorio saradnju do kraja sezone uz opciju produžetka, ali jasno je da igranje u Zvezdi zvuči mnogo primamljivije.

Videćemo kako će se pregovori završiti.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU