Na meti i SRBI!

Bivši igrači Zvezde i Partizana ispali iz lige, navijači upali na teren!

Izvor mondo.ba

Nemile scene u Debrecinu posle ispadanja kluba iz lige.

Izvor: Youtube/Mikiz TV

Drugi najveći grad u Mađarskoj, Debrecin, od subote poslepodne nema klub u najjačoj mađarskoj ligi.

Debrecinu je bila potrebna pobeda u direktnom okršaju sa Pakšijem, ali je meč završen remijem 1:1, pa će najuspešniji mađarski klub u ovom milenijumu sa sedam osvojenih titula preseliti u niži rang.

Možda će vas zanimati

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka fudbaleri Debrecina, među kojima su i nekadašnji igrači Crvene zvezde i Partizana, Luka Milunović i Nikola Trujić popadali su po terenu, međutim, uskoro su se našli na udaru navijača.

Debrecen neredi
Izvor: Youtube/Mikiz TV

Nekoliko desetina huligana utrčalo je u teren kako bi se obračunalo sa igračima Debrecina, od kojih su neki čak i fizički napadnuti, dok su većini poskidani dresovi.

Ipak, nakon intervencije policije sprečen je veći incident, a navijači su vraćeni na tribine.

Fudbalsko prvenstvo u Mađarskoj se igra po trokružnom sistemu, a završeno je juče, utakmicama 33. kola. Šampion je Ferencvaroš sa 76 bodova, dok su mu najbliži pratioci bili MOL Fehervar sa 63 i Puškaš Akademi sa 54 boda.

Iz elite su ispali davno prežaljeni Kapošvar koji je osvojio samo 14 bodova i pomenuti Debrecin. Oni su sa 39 bodova završili na dva koraka iznad jučerašnjeg rivala Pakša, koji je na taj način opstao u ligi.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.