Ne prijaju mu priče

"Da li odlazim iz kluba? Umoran sam tih priča, mislim i na porodicu!"

Autor Mladen Šolak

Otvoreno o planovima i ponudama.

Izvor: MN Press

Golman Vojvodine Emil Rockov (25) ostvario je ovog juna san, podigao trofej kao kapiten Vojvodine i daće sebi samo nekoliko dana odmora do početka priprema narednog vikenda.

Mladi, ali već zavidno iskusni golman, u klubu je od svoje 11. godine i nekoliko prelaznih rokova unazad nagađa se da li će otići iz kluba.

U intervjuu za "Dnevnik" on je rekao da mu te priče uzimaju veliku energiju.

"Ne znam, zaista. Umoran sam već od tih priča, jer mi odnose veliku količinu energije. Kada se spremam za neku konkretnu utakmicu, ne osećam zamor, ali me ovakve priče iscrpljuju. Znate, voleo bih da skupim 2.000 nastupa u dresu Voše, ali s druge strane, moram da mislim i o rešavanju egzistencije moje porodice. Imam određene ambicije i znam put kojim želim da idem, a videćemo šta će budućnost da mi donese"

Poznato je da je kapiten Voše Nikola Drinčić, ali je iskusni vezista na kraju finala napravio sjajan gest i prepustio Rockovu da podigne trofej kao kapiten.

"Pokazao je svu veličinu i kao čovek i kao sportista i ni sada ne pronalazim reči, a i teško je i da ću ih naći, kojima bih mogao da mu zahvalim zbog počasti koju mi je ukazao", rekao je golman.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.