Zbog laktanja

KAZNA za Mitra: Lakat ga je skupo koštao, ispaštaće Fulam!

Autor Dušan Ninković

Srpski fudbaler neće moći da pomogne svom timu u nekim od najbitnijih mečeva ove sezone.

Cele sezone je Fulam bio dobar, na mestima koja bi mogla da ih vrate u Premiejr ligu, ali će kraj sezone biti veoma težak.

Pored toga što se desilo nekoliko slabijih rezultata, veliki problem klubu je napravio Aleksandar Mitrović. Srpski napadač će zbog udaranja laktom protivničkog igrača pauzirati tri meča.

Narednih deset dana nećemo videti Mitra na terenu, a Fulam će u tom periodu odigrati mečeve protiv Kvins Park Rendžersa, Birmingema i Notingem Foresta.

Na tim mečevima će se možda odlučivati i Fulamova sudbina, kada je u pitanju ova sezona. Oni su trenutno na 5. poziciji sa 64 osvojena boda, ali im rezultati ne idu u prilog.

Na poslednja tri susreta je tim sa Krejven Kotidža osvojio samo jedan bod, pa su im se primakle ekipe koje žele u plej-of. Najbliži su im sada Kardif, sa 60 bodova, a zatim timovi ispod šest pozicije, Preston, Derbi, Belkburn i Svonsi, koji imaju ambicije da se dokopaju doigravanja.

Aleksandar Mitrović će se na teren vratiti 11. jula u meču protiv Kardifa, a posle tog susreta će Fulam imati još tri prvenstvene uakmice do kraja sezone. Protivnici će biti Vest Bromvič, Šefild Vendzdej i Vigan.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.