Bio je mladi reprezentativac Engleske

Bivši fudbaler Liverpula u bolnici: Opljačkan i izboden ispred kuće!

Autor Dušan Ninković

Samo nekoliko sati nakon što je odigrao meč u Čempionšipu.

Član Liverpula je bio četiri godine u omladinskim kategorijama, pa još pet kao senior. Istina, uglavnom je išao na pozajmice, ali je za tim sa Enfilda sakupio 22 nastupa.

Sada je Andre Vizdom u centru pažnje engleskih medija iz sasvim drugog razloga. Nakon meča koji je igrao za vikend, otišao je da poseti familiju i tom prilikom je uboden na ulici. Trenutno je u bolnici i oporavlja se od napada!

U periodu kada je bio član Liverpula je Andre Vizdom bio velika nada engleskog fudbala, defanzivac kom su predviđali dugačku reprezentativnu karijeru. Nakon deset nastupa za mladu selekciju nikada nije napravio iskorak u A tim, a polako postajalo jasnije da nije igrač za Premijer ligu.

Nakon pozajmica u Derbi Kaunti, Vest Bromvič, Norič i RB Lajpcig, usledio je transfer u redove ''Ovnova''. Od 2017. godine nastupa za Derbi, a igra na poziciji desnog beka.

Napad se dogodio nakon meča koji je Derbi igrao za vikend protiv Redinga.To je susret koji je obeležila jedna tuča, a učesnik tog meča je u probleme zapao nakon utakmice.

On je otišao u posetu familiji, a nepoznati pljačkaš ga je napao dok je izlazio iz automobila.

''On je uboden i trenutno je u bolnici. Opljačkan je. Moj drugi brat je na putu tamo. Ovo je ludilo, ne mogu da verujem'', rekla je novinarima Andreova sestra.

Klub se oglasio kratkim saopštenjem u kom potvrđuje da je došlo do incidenta, kao i da je fudbaler zaradio povrede zbog kojih je morao da bude primljen u bolnicu.

U izveštajima engleskih novina se za sada ne navodi šta je bila meta napada pljačkaša. Po svemu sudeći, ideja napadača nije bila samo napad na fudbalera već i pljačka.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.