UMALO PORAZ

Krila "poletela" posle otkaza Grofu: Nikolić spasen u 95. minutu!

Autor Nebojša Marković

Uzbudljivo je bilo u Moskvi.

Izvor: MN Press

Početak je bio uspešan, ali sada će ukus u ustima biti malo gorči. Lokomotiva Marka Nikolića nije uspela da nastavi niz pobeda.

I to na domaćem terenu protiv tima koji se grčevito bori za opstanak!

Možda će vas zanimati

Lokomotiva nije uspela da upiše i treću pobedu po dolasku bivšeg trenera Partizana na mesto trenera, a Krila Sovjetov su usred Moskve odnela bod i čak umalo slavila - 1:1!

Očigledno je da je timu Krila "šok terapija" uspela, pošto su prikazali znatno bolju igru već na prvom meču otkako je Miodrag Božović razrešen dužnosti sa mesta trenera! Bivši trener Crvene zvezde je bio u seriji loših rezultata, a njegov odlazak kao da je "razmahao" Krila.

Ipak, imaće Krila za čime da žale, iako će i Nikolić biti razočaran igrom njegovog tima. Ovo je bila prilika da Lokomotiva upiše treću pobedu u nizu i da bar koliko-toliko izvrše pritisak na prvoplasirani Zenit.

U meču u kojem je obilovala grubost, viđena su dva crvena kartona, po jedan na obe strane, i ukupno 12 žutih kartona, a Nikolićevi momci nisu uspeli da priđu Zenitu na šest bodova sa utakmicom više. Sada bi tim iz Sankt Peterburga tu prednost mogao da učini dvocifrenom na pet kola do kraja sezone.

Igrači Lokomotive se nisu snalazili u napadu, bili su neubedljivi, sa samo dva pokušaja u okvir gola Krila, pa je tim iz Samare uprkos samo 26 odsto poseda lopte bio na pragu pobede.

Ipak, vođstvo koje im je u 14. minutu doneo Hrvat Dejan Radonjić uspeo je da u poslednjim trenucima meča anulira Aleksej Mirančuk i 95. minutu meča postavi konačnih 1:1.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU