Stvarno bezobrazluk!

BAHATO i BEZOBRAZNO: Ćerka vlasnika Valensije RAZBESNELA navijače!

Autor Pavle Knežević

Samo im je ona trebala posle svega...

Kakva noćna mora za navijače Valensije: posle tri vezana poraza u kome ekipa nije dala gol, sada pristalice "slepih miševa" moraju da trpe i bahatost i bezobrazluk ćerke vlasnika kluba!

Valensija je u sredu izgubila od Atletik Bilbaa 2:0, navijači su "osuli paljbu" po upravi, ali Kim Lim, ćerka magnata Pitera Lima im je uzvratila onako baš bezobrazno i bahato.

Limova je to stavila na svoj Instagram "stori", posle je obrisala, ali ne dovoljno brzo da navijači Valensije nisu mogli da to uhvate.

Na kritike i uvrede odgovorila je ovako:

"Opet ovo. Neki navijači Valensije besne i psuju moju porodicu i mene. Ne razumeju? Klub je naš i mi možemo sa njim da radimo šta hoćemo i niko ne može ništa da nam kaže".

Poraz od Bilbaa je bio prvi meč ekipe pod vođstvom novog trenera Salvadora Gonsalesa Marka, koji je dva dana pre toga zamenio Alberta Seladesa nakon serije loših rezultata.

Valensija je u poslednjih 15 utakmica zabeležila samo dve pobede, nalazi se na 10. mestu i nema šanse da se domogne Evrope.

Piter Lim je singapurski poslovni magnat, preduzetnik i investitor koji ulaže u brojne sektore, od palminog ulja do lekova.

Kim Lim je ćerka milijardera i slika se za Instagram.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.