BRAVO!

ŠPALIR za šampiona i "crvenokosu": Liverpul je ovo čekao 30 godina!

Autor Milutin Vujičić

Ako je neko mislio da će Siti ignorisati ovu tradiciju, grdno se prevario...

Čelsi je pobedom nad Mančester sitijem "proglasio" Liverpul za šampiona Premijer lige, i to na čak sedam kola pre kraja, pa su tako "redsi" dočekali slavlje posle 30 godina!

Slavilo se na ulicama Liverpula, a svi su iščekivali 32. kolo Premijer lige u kom su se sastali upravo bivši i novi šampion. S obzirom na to da je tradicija da se napravi "špalir" za osvajača trofeja, mnogi su se pitali da li će igrači Sitija to i uraditi...

Možda će vas zanimati

Dileme nije bilo - Siti se poneo sportski i uz aplauze na teren ispratio velikog rivala.

"Naravno da ćemo to napraviti. Pozdravićemo ih i čestitati im na neverovatan način. Klopovi momci to zaslužuju!U sportu treba gledati u budućnost. Nikada ne treba gledati samo na ono što si napravio. Nikad ne smete zaboraviti da smo veliki klub i organizacija i da iz ovoga treba svi nešto da naučimo", rekao je nedavno Pep Gvardiola i očigledno održao reč.

Nema sumnje da je "van protokola" sigurno poručio svojim igračima da ih pozdravljanje igrača Liverpula samo motiviše za narednu sezonu, kako bi im i oni uzvratili na isti način.

Interesantno je i da je Roberto Firmino promovisao novu frizuru. Napadač Liverpula, i jedan od najboljih igrača tima, ofarbao se u crveno, boju kluba, a videćemo da li je to samo kratkotrajna promena ili će zadržati na duže staze.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.