partizan ne menja stil!

"Đumiju hvala do neba, Radovan donosi znanje, ali filozofiju NE MENJAMO"

Autor Pavle Knežević

Savo Milošević progovorio o promeni u stručnom štabu

Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Počeo je Partizan pripreme zatvoren u svom Teleoptiku, a trener Savo Milošević je progovorio i o promenama u stručnom štabu i o tome šta donosi Radovan Ćurčić.

Bez obzira na imidž koji Radovan Ćurčić ima kao defanzivni trener, Partizan apsolutno nema nameru da menja svoj stil igre.

Ali, pre priče o novom članu, koja reč o starom.

"Pre svega hoću da zahvalim Milanu Đuričiću, našem Đumiju. Neću da ulazim u detalje, bićemo prijatelji do kraja života. Siguran sam da će nam se putevi ukrstiti u budćnosti, kao što je bilo i ranije. Zahvalan sam mu do neba na svemu. Zbog mene je došao u Partizan, verovatno ni zbog koga drugog ne bi. Još jednom, hvala od srca", rekao je Milošević za klupsku televiziju.

Nego – Ćurčić?

"Mi i da hoćemo, ne možemo da igramo bunker, jer ako jedna igra, druga ne može. Nemoguće, ha, ha. Ne planiramo suštinski ništa da menjamo u našem stilu, ne usuđujem se da kažem u filozofiji, apsolutno ništa. Ono što hoćemo da popravimo jeste kad se igra visoko je da se vodi računa u defanzivi. Tu Radovan jeste dobar, ali nije on stručnjak samo za defanzivu, to izgleda možda tako spolja. On je stručnjak za sve", rekao je Milošević a onda nastavio.

"Radovana poznajemo se dosta dugo. Kao što želimo da napravimo korak dalje u igri, tako i mi u stručnom štabu želimo da se popravimo i da budemo bolji. Mislim da nismo mogli da nađemo boljeg čoveka. Dosta toga smo uradili u poslednjih 15 meseci od kad sam ja tu, sada hoćemo da nadogradimo detalje, a Radovan je tu majstor", rekao je Milošević.

Tagovi