POSTOJI ŠANSA

Grci se otimaju za Islu, ali OVIM uslovima i Zvezda može da parira!

Autori Milutin Vujičić Nebojša Marković

Pojavile su se nove informacije oko potražnje za Čileancem.

Juče se u vezu sa njim dovodila Crvena zvezda, danas jedan grčki velikan.

MONDO je u subotu nezvanično saznao da je Mauricio Isla bio nuđen Zvezdi, a sada znamo i koliko otprilike su drugi spremni da plate za njegov dolazak.

Možda će vas zanimati

I sve to bi mogla da plati i Crvena zvezda!

Kako piše grčki "Sport FM", Panatinaikos je zainteresovan za dovođenje iskusnog Čileanca i nekadašnjeg fudbalera Juventusa. Isla je prethodne tri sezone bio igrač Fenerbahčea, ali je sada postao slobodan agent nakon isteka ugovora.

Isla je preko posrednika bio nuđen šampionu Srbije, a Grci navode da je PAO baš "zagrejan" da ga dovede. Ističe se da je konkurencija jaka, ali da "zeleni" imaju dobru ponudu - navodno Panatinaikos nudi Isli dvogodišnji ugovor uz godišnju platu od 350.000 evra. Uz razne bonuse, njegova plata bi mogla da dostigne 500.000 evra godišnje!

To su dobre vesti za Zvezdu, ukoliko zaista razmatraju opciju za dovođenje Isle. Ove sume su nešto što spada u finansijsku snagu Crvene zvezde i nešto što bi dvostruki uzastopni učesnik Lige šampiona mogao da plati.

Isla ima 32 godine i za očekivati je da mu naredni ugovor bude poslednji veliki ugovor u karijeri, pa se zbog toga sumnjalo da bi crveno-beli mogli da pariraju drugim klubovima.

Ipak, ako je po ovome što pišu grčki mediji, Zvezda ima svoje mesto u trci za potpis dvostrukog šampiona Italije i dvostrukog osvajača Kopa Amerike.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.