OSUDE JAVNOSTI!

HAOS: Trener Hajduka ISPRDAO novinara zbog "pametnog" pitanja! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

"Čujem da postaješ trener i da će ti ekipa igrati kao Siti i Liverpul...", kazao je Igor Tudor novinaru s kojim je već nedeljama u sukobu.

Izvor: YouTube/HNK Hajduk

Dobro je poznato da treneri ne vole kada im se novinari "mešaju u posao", ali svako od njih drugačije reaguje na pridike i kritike...

Neki zarad "mira u kući" jednostavno oćute, odgovore "zapakovano" koristeći se frazama, ali postoje oni i koji osećaju potrebu da se odbrane od "napada". Jedan od njih je i Igor Tudor, nekada sjajni defanzivac i danas trener Hajduka, koji već nedeljama u Hrvatskoj vodi bitku s novinarima, pošto njegova ekipa igra loš fudbal i kako stvari stoje - teško će do drugog mesta.

Tudor najveći problem ima sa Antonijom Juričićem, novinarom "Slobodne Dalmacije", pošto mu se nije dopao način na koji je pisao o njegovoj ekipi.

Mladi novinar je tako prozvan "rušiteljem i navijačem protiv Hajduka", stavljen je tako na stub srama i kritika u javnosti, ali je nastavio da dolazi na press konferencije Igora Tudora i da od njega traži odgovore na pitanja koja zanimaju sve navijače.

Pred poslednju utakmicu Splićana, na kraju konferencije, upitao je Tudora kako bi on ocenio igru svoje ekipe posle korone i koji segment bi izdvojio kao najbolji i najlošiji?

Bivši reprezentativac Hrvatske i fudbaler Juventusa već je imao spreman odgovor...

''Čestitao bih i tebi i objavio veselu vest. Čujem da postaješ pomoćni trener juniora Solina. Nije mala stvar za tebe. Uveren sam da će Solin u vrlo kratkom vremenu napraviti miks Sitija i Liverpula i Barnlijeve igre na kontre. Biću tamo na prvoj utakmici i gledat ću samo pozitivne stvari. Napokon će se dobar fudbal igrati u ovim krajevima. Uveren sam da ćeš napraviti sjajne stvari", kazao je Tudor i dodao:

"Bojim se da Brba neće biti dovoljno brz da te dovede ovde. Najvažnije od svega je fudbalsko znanje. Bez obzira jesi li lekar, novinar... Kada neko ima znanje, to će se videti. Nije dovoljno za trenera Hajduka voleti ovaj klub, biti galamdžija''.

Posle ovoga brzo se oglasilo Hrvatsko novinarsko društvo i kazao da se radi o "sramotnom i potcenjivačkom nastupu" trener Hajduka, poručivši da su novinari u Hrvatskoj "krivi za sve, pa i loše rezultate Hajduka".

Pogledajte čitavu konferenciju za medije, odnosno detalj o kome se ovgde govori je posle šestog minuta video-snima objavljenog na profilu Hajduka.

Igor Tudor
Izvor: YouTube/HNK Hajduk

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.