STIŽU POJAČANJA

Zvezda pomaže novom članu Superlige: Stiže PET igrača na pozajmicu

Autor Milutin Vujičić

Evo i o kome se radi...

Izvor: MN Press

Crvena zvezda ima ogroman igrački kadar i to će probati da redukuje tokom leta!

Čak desetorica fudbalera se vraćaju sa pozajmice na "Rajko Mitić", dosta igrača bilo je i u filijali Grafičaru, pa bi na treninzima Dejana Stankovića bila gužva. Stoga, trener Zvezde je spreman da novu garnituru igrača pošalje na "privremeno odsustvo" - i to u Čajetinu.

"Sportski žurnal" piše da će Zvezda novom članu Superlige, ekipi Zlatibora, pozajmiti čak petoricu fudbalera za narednu sezonu.

U pitanju su napadač Dejan Vidić (koji je i došao u Zvezdu iz Zlazibora), ofanzivni vezista Dimitrije Pobulić, defanzivac Nemanja Stojić, golman Miloš Čupić (već igrao za Zlatibor) i levi bek Marko Konatar.

Upravo se za poslednjeg očekivalo da će dobiti šansu u timu Zvezde naredne sezone, ali su očigledno u Zvezdi procenili da će veću šansu za lični razvoj imati u Zlatiboru.

Ujedno, to je možda i najava da Zvezda polaže nade u Stefana Hajdina tokom ovih priprema. Videćemo da li će ovih pet igrača crveno-belih pomoći Zlatiboru da zadrži superligaški status, a podsetimo da je od prošle godine u srpskom fudbalu dozvoljen neograničen broj pozajmica.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.