kao mačka!

Dmitrović umalo STRELAC, odbranio mu NAPADAČ! Ludilo na Pishuanu! (VIDEO)

Autor Pavle Knežević

Istakao se srpski golman, ali nije Eibar uspeo da izbegne poraz

Sevilja je zabeležila novu minimalnu pobedu, savladavši Eibar Marka Dmitrovića 1:0, ali najzanimljiviji trenutak meča desio se u produžetku i jednu od dve glavne uloge u njemu igrao je upravo golman reprezentacije Srbije.

Eibar je i dalje "iznad crte" opasne zone, dok Sevilja sigurno korača ka Ligi šampiona, ali prava atrakcija u njihovom međusobnom duelu sinoć viđena je u nadkonadi vremena.

Dmitrović se prvo istakao u 44. minutu sjajnom odbranom, kada je Fernando sa pet metara gađao glavom. Katastrofalan promašaj je minut kasnije imao Lukas Okampos, koji je gađao pored gola iz peterca.

On se, međutim, iskupio u 56. minutu, kada je savladao Dmitrovića i doneo prednost Sevilji. Bivši igrač Monaka ispratio je sjajan centaršut kapitena Hesusa Navasa i smestio je loptu u mrežu.

Kike je u 96. minutu pogodio stativu i nije doneo gostima iznenađenje, ali Sevilja je upala u probleme kada se u 97. minutu povredio golman Tomas Vaclik. Pošto je Julen Lopetegi iskoristio svih pet izmena, domaćin je do kraja meča igrao sa desetoricom, a na gol je stao upravo Okampos.

Zbog brojnih prekida, utakmica je produžena čak 12 minuta i tu je u šansu uspeo da dođe - Dmitrović!

Posle gužve u šesnaestercu domaćina, dok je ceo tim Eibara bio u napadu, lopta je došla do srpskog golmana, koji je u padu uputio ka golu, ali je Okampos odbranio!

Pogledajte!

Ipak, Eibar nije uspeo da dođe do izjednačenja.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.