Ljut i brutalno iskren

Miha kao ris posle isključenja i poraza: Kao da imam 11 UBICA u timu!

Autor Mirjana Šegan

Trener Bolonje "raspalio" bez ograničenja pred novinarima posle meča sa Sasuolom

Siniša Mihajlović nije mogao da obuzda svoj buran temperament na meču koji je Bolonja izgubila od Sasuola (1:2) u Seriji A.

Zabolela ga je nepravda, zbog prigovora sudiji dobio je crveni karton, pa je finiš meča dočekao daleko od terena.

Možda će vas zanimati

Mihajlović je posle meča bio veoma ljut i sam se obratio novinarima, ne želeći da mu postavljaju pitanja.

"Ne želim nikakva pitanja, kazaću šta imam i idem. Zasluženo smo izgubili meč. Sasuolo je bio bolji od nas, brži, jači... u svemu su bili bolji i to je u redu. Ja sam zasluženo dobio crveni karton, jer sam poslao sudiju tamo gde sam ga poslao i šutirao okolo. Meni je muka više da gledam kako se ponašaju prema nama. Mi smo ekipa koja dobija najviše kartona u ligi, a na nas gledaju kao da imamo 11 ubica u ekipi, a ne decu. Pa oni su svi rođeni 2000. godine. Očigledno je lakše opominjati decu nego iskusne igrače. To me je naljutilo", rekao je u dahu Mihajlović.

Iskoristio je priliku da javnosti skrene pažnju i na to da je njegov tim nedelju dana ranije pobedio Inter, ali da Bolonja nije dobila nikakvu medijsku pažnju posle tog velikog trijumfa.

"Video sam posle te pobede emisiju na televiziji sa onim malim koji vodi ... Slušao sam pola sata i nisam čuo ni reč o Bolonji. Šteta, izgleda da radite za Inter čenel. Niko nije ni pomislio da čestita Bolonji na pobedi. Stvarno šteta, jer to nije novinarstvo. Ne želim više da pričam, rekao sam ono što moram i nije me briga", naveo je Mihajlović i zahvalio se prisutnima na pažnji.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.