Filmska priča

Onazi sve bliži Zvezdi? FRKA u Turskoj, probao da POBEGNE iz Denizlija!

Autor Jovan Terzić

Nigerijac bez plate od januara.

Ogenji Onazi pregovara sa Crvenom zvezdom, što je i sam potvrdio za MONDO pre dve nedelje, a ti pregovori mogli bi uskoro da budu krunisani transferom.

Nigerijcu 26. jula ističe ugovor, a po pisanju turskih medija bivši vezista Lacija već je pokušao da napusti klub nezadovoljan situacijom u njemu.

Možda će vas zanimati

Pre svega finansijskom, a onda i minutažom.

Onazi je u prošlom kolu, protiv vodećeg Bašakšehira, celu utakmicu presedeo na klupi za rezerve, dok je prethodno protiv Gacijantepa ušao četiri minuta pre kraja, a pre toga igrao poluvreme u duelu sa Sivasporom. Od januarskog dolaska iz Trabzonspora upisao je ukupno osam nastupa, četiri puta kao starter, odnosno 276 minuta.

Mnogo više neigranja, saznajemo, pogođen je time što mu klub od januara nije ispaltio platu.

Turci, čak, pišu da se 27-godišnji fudbaler posle utakmice u Istanbulu prošlog utorka žalio rukovodstvu i napustio ekipu, pa su klupski čelnici morali da intervenišu u policiji i uspeli da ga pronađu tek pošto mu je praćen signal mobilnog telefona.

Sezona u Turskoj je pri kraju, Denizli je trenutno samo na bod iznad zone ispadanja, pa je čak intervenisao i gradonačelnik koji je pozvao Onazija u svoj dom kako bi ga ubedio da ostane do kraja i pomogne ekipi da sačuva superligaški status.

Ogenji Onazi je svojevremeno bio velika nada Lacija, a onda 2016. uprkos mnogo zvučnijim ponudama izabrao da ode u Trabzonspor za 3.500.000 evra.

Čini se da je sada jako blizu dolaska u Crvenu zvezdu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.