Fudbal

MONDO: Zvezda i BEZ BOAĆIJA na Divčibarama!

Autor Jovan Terzić

Još jedan u nizu igrača crveno-belih koji će propustiti prvu fazu priprema, ali u njegovom slučaju ne zbog korona virusa.

Izvor: MN Press

Propustio je Ričmond Boaći poslednje dve utakmice minule sezone, a propustiće i prvi deo priprema Zvezdinih fudbalera za predstojeće izazove.

Napadč iz Gane nije među putnicima na Divčibare ove subote, saznaje MONDO.

Možda će vas zanimati

Razlog njegovog ostanka u Beogradu su terapije na koje mora da ide još nedelju dana kako bi u potpunosti sanirao povredu zadnje lože. 

On je čak sedmi prvorimac crveno-belih koji će propustiti prvu fazu priprema. Na ostalih šest Dejan Stanković ne može da računa zbog korona virusa.

Igrači srpskog šampiona okupiće se u 10 časova na svom stadionu, a posle lakšeg treninga putuju na Divčibare, gde ostati do 27. jula, pošto je promenjen plan priprema.

Među putnicima na Divčibare nalaze se:

Milan Borjan, Nikola Vasiljević, Andrija Katić, Miloš Degenek, Nikola Krstović, Milan Gajić, Radovan Pankov, Nemanja Milunović, Srđan Babić, Milan Rodić, Aleksandar Katai, Mirko Ivanić, Miloš Vulić, Njegoš Petrović, Željko Gavrić, Tomane, Veljko Simić, Aleksa Vukanović, Milan Pavkov, Mateo Garsija, Seku Sanogo, Ben, Kanjas, Stefan Hajdin, Andrija Radulović i Aleksa Matić.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.