Ma, nije moguće!

MEDICINSKI FENOMEN: Vujadin Savić ponovo pozitivan?

Autor Dušan Ninković

Iskusni srpski fudbaler je ponovo testiran na Kipru, gde brani boje APOEL-a.

Bivši fudbaler Crvene zvezde pruža podršku nekadašnjim saigračima nakon poraza u polufinalu kupa.
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Nekadašnji defanzivac Crvene zvezde je, samo nekoliko dana nakon što je saopšteno da je pobedio virus, dobio novi pozitivan rezultat testa!

Ovoga puta na Kipru, gde je trebalo da počne pripreme sa svojim timom, Apoelom.

Možda će vas zanimati

Iskusni štoper je u Srbiji bio pozitivan na korona virus, a bez znanja da ima bolest koja je paralisala čitav svet se pojavio na derbiju u polufinalu Kupa Srbije. Iako je tada istakao da nije bio u kontaktu sa igračima, nekoliko prvotimaca Crvene zvezde je ubrzo osetilo simptome.

Oni su sada dobro, preležali su bolest, a to se verovalo i za sina nekadašnjeg golgetera Dušana Savića. Ipak, odlazak na Kipar je dao drugačije rezultate.

Vujadin se 7. jula pojavio na klupskoj prozivci pred novu sezonu, a kada su stigli rezultati, klub je prekinuo sve aktivnosti, uključujući tu i najavljena druđenja sa navijačima.

Zbog ovog slučaja je moralo da reaguje i Ministarstvo zdravlja Kipra!

''Vujadin Savić je prošao testiranje, zajedno sa saigračima. U Srbiji je imao pozitivne testove, ali nakon izolacije od 14 dana radio tri testa koji su pokazali da je negativan'', navodi se u saopštenju ministarstva.

U Srbiji je pozitivna bila i Mirka Vasiljević, a kasnije je simptome osetio i Marko Gobeljić, fudbaler Crvene zvezde koji mu je jedan od najbližih prijatelja. Po poslednjim vestima iz Zvezde, desni bek je takođe preležao pa ponovo dobio koronu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.