Samo im je ovo falilo

Tuča u svlačionici Lacija? Mediji bruje, klub demantuje...

Autor Dušan Ninković Izvor mondo.ba

Gde ima dima, ima i vatre.

Katastrofalan nastavak sezone Lacija, gomila povreda i tri poraza u nizu kulminirali su u subotu uveče posle debakla protiv Sasuola.

Rimski klub poražen je 2:1 na svom terenu i to je bio okidač za sukob u svlačionici.

Možda će vas zanimati

Italijanski  "Sport Mediaset" objavio je informaciji da je nakon utakmice protiv Sasuola došlo do verbalnog sukoba između fudbalera Frančeska Ačerbija i direktora medicinske službe, Ive Pulčinija.

Jedan od razloga zašto se Ačerbi okomio na Pučinija je veliki broj povreda u proteklom periodu, a sukob se prema navodima italijanskih medija gotovo pretvorio u fizički obračun.

Osim toga bilo je i međusobnih optužbi fudbalera zbog manjka zalaganja, međutim, izveštaj "Mediaseta" u kojem su jasno naznačeni akteri klub je demantovao. Ili bar pokušao.

"Želimo da kategorički demantujemo informacije da je poslije utakmice sa Sasuolom došlo do sukoba u svlačionici i istaknemo da ovakve vijesti nemaju nikakvog osnova", stoji u poruci objavljenoj na zvaničnom sajtu Lacija.

Ekipa Lacija je poražena na poslednja tri prvenstvena meča i tako je izgubila trku sa Juventusom za šampionsku titulu. Pored toga, sada im je ugroženo i drugo mesto na tabeli, jer se razigrana Atalanta uopšte ne šali u finišu sezone.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi