OVIH 30 IGRAČA JE NA SPISKU

Partizan doveo Gvinejca na probu: Suma ga preporučio, ide na Zlatibor!

Autor Nebojša Marković

Savo Milošević će imati priliku da ga uživo vidi pre nego odluči da li mu je potreban.

Partizan pokušava da reši pitanje desnog beka, a rešenje se traži u - Gvineji.

Reprezentativac te zemlje Abdulaj Sise, stigao je među crno-bele i pokušaće da se na pripremama na Zlatiboru izbori za ugovor sa klubom iz Humske!

Potencijalno novo pojačanje ekipe Sava Miloševića stiže na preporuku Sejdube Sume, takođe reprezentativca Gvineje, a upravo je Partizanov kreativac bio taj koji veruje da crno-beli treba Siseu da pruže priliku, otkriva "Telegraf".

Sise se nalazi na spisku 30 putnika na koje će Milošević računati na pripremama na Zlatiboru, a kako je slobodan igrač i Partizanu svakako treba desni bek, ovo je proba u kojoj vicešampion Srbije nema šta da izgubi.

Milošević je preporuku od Sume dobio odmah po nastavku takmičenja u Superligi, kada je prošao prvi talas korona virusa i Sise je sada uspeo da stigne.

Stekli su se uslovi i 25-godišnjak će pokušati da se pred stručnim štabom na treninzima i utakmicama izbori za ugovor. Kako o Abdulaju Siseu baš i nema mnogo podataka na internetu, niti postoji mnogo snimaka gde bi se mogli videti njegovi kvaliteti, ovo je verovatno najsigurnija opcija za crno-bele - da ga vide uživo.

Sise je desni bek, ali može da bude pomoć i na mestu desnog štopera, što su pozicije koje Partizan treba da pojača. Mesto uz desnu aut liniju do sada je pokrivao samo Nemanja Miletić.

Takođe, vredi napomenuti i da je Sise nastupio 11 puta za selekciju Gvineje, pa bi, ukoliko se dobro pokaže, Partizan u svojim redovima naredne sezone mogao da ima dvojicu reprezentativaca te zemlje. U karijeri je nosio dresove malo poznatih francuskih klubova kao što su Martige i Šiltighajm.

Što se tiče putnika na Zlatibor, ovih 30 igrača će biti na raspolaganju stručnom štabu Partizana:

Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Aleksandar Popović, Nemanja Miletić, Aleksandar Lutovac, Bojan Ostojić, Uroš Vitas, Igor Vujačić, Slobodan Urošević, Rajko Brežančić, Saša Zdjelar, Aleksandar Šćekić, Bibars Natho, Milan Smiljanić, Lazar Marković, Abdulaj Sise, Sejduba Suma, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Takuma Asano, Đorđe Ivanović, Slobodan Stanojlović, Umar Sadik, Bojan Matić, Nikola Štulić, Denis Stojković, Uroš Knežević, Nikola Čolić, Nemanja Jović, Savo Arambašić.

Izvor: FK Partizan

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.