Nije mu lako

HAOS u Nikolićevoj Lokomotivi: Srbin između DVE VATRE!

Autor Vladimir Sukdolak

Jurij Semin pozvao generalnog direktora da podnese ostavku zbog iskazanog nepoštovanja prema navijačima sopstvenog kluba.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Dobar deo navijača Lokomotive iz Moskve je besan na upravu kluba zbog smene legende Jurija Semina. Umesto njega novi šef stručnog štaba sredinom proleća postao je Marko Nikolić i čini se da se sprski stručnjak našao "između dve razbuktale vatre"

Navijači nisu protiv Nikolića, ali bi bivši trofejni trener Partizana svakako imao mnogo veću podršku da nije došao u Lokomotivu u trenutku kada su okolnosti bile vrlo nepovoljne i dok bukti rat na relaciji navijači - generalni direktor Vasilij Kiknadze.


Pristalice moskovskog kluba nedavno su od čelnika dobile srednji prste. Istini za volju, ni navijači nemaju umeren stav, pa su uvrede postale redovni repertoar utakmica Lokomotive.

Zbog "srednjeg prsta" oglasio se i Jurij Semin, koji s vremena na vreme dolije ulje na vatru.

"Apeluje na Valerija Kiknadzea! Posle neshvatljivog i uvredljivog gesta prema navijačima Lokomotive, morate da podnesete ostavku i mesto generalnog direktora ustupite nekome drugom", rekao je Semin.



"Najbolje bi bilo da to uradite sami, pre bilo kakve odluke Upravnog odbora. Ako sebe smatrate osobom odgovornom za svoje postupke, ostavka vam se nameće. Pokazali ste nepoštovanje prema navijačima sopstvenog kluba i to je nešto što se ne može videti nigde u svetu", napisao je Jurij Semin.