ekspres završio sa Modričom

Oterali ga iz kluba posle 4 dana! Otkaz zbog "veličanja Ratka Mladića"

Autor Mirjana Šegan

Fudbaler Modriče Belmin Halilović dobio je ekspresno otkaz jer je na Facebooku objavio fotografiju koja je izazvala mnogo bure

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Belmin Halilović ostaće upamćen kao fudbaler koji je ekspresno dobio otkaz u jednom klubu.

On je u Modriči boravio samo četiri dana, pre nego što su mu čelnici kluba uručili otkaz. Razlog je fotografija koja se pojavila na društvenim mrežama. Na njoj je Halilović u majici sa motivima Republike Srpske uz poruku "Živeo Ratko Mladić".

Kako navodi portal klix.ba Halilović se ekspresno obrisao sa društvenih mreža, ali njegovi pojedini prijatelji tvrde da je fotografiju i komentar poslao 1. jula pravdajući to nastavkom poruke u kojoj govori "rekoh da vidim kako mi stoji, dobro mi stoji", što aludira na pokušaj šale na njegov skori prelazak u redove Modriče.

Klub je u kratkom saopštenju naveo da Halilović više nije njihov član.

"Zbog kršenja klupske discipline i nanošenja štete ugledu kluba, Modriča je odlučila da raskine ugovor sa ovosezonskim pojačanjem Belminom Halilovićem. Klub se ograđuje od takvih i sličnih stvari, te od svojih članova zahteva da se isključivo koncentrišu na sport i profesionalne obaveze koje fudbal nosi", stoji u saopštenju.

Halilović je poznat široj javnosti u regionu od 2016. godine kada je na utakmici između juniora Zrinjskog i Olimpika nakon sudara sa saigračem golmanom Irfanom Šetkićem izgubio svest, a pravovremenom reakcijom život mu je spasio arbitar Darko Obradović.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.