"RADIO SAM JA TAMO..."

Konte prozvao Eriksena: Vidi, nije ti ovo Engleska...

Autor Nebojša Marković

Italijan je imao šta da poruči Dancu.

Kristijan Eriksen je upozoren - Italija nije Engleska!

Antonio Konte je imao šta da kaže zvezdi svog tima ukoliko želi da ostane u startnoj postavi Intera.

"Nerazuri" su vezali dva poraza, ali su u ponedeljak uveče uspeli da slave 3:1 protiv Torina i prekinu taj negativni niz. Ipak, nije sve bilo idealno, pošto je medije u Italiji zanimalo zašto Danac nije bio u prvih 11.

Eriksen se povremeno muči od dolaska u Italiju i Konte nema problem da skloni igrača iz startne postave kada nije na zadovoljavajućem nivou. Ipak, imajući u vidu da je Danac jedna od najvećih zvezda u timu, italijanski stručnjak zna kako da ga "razmrda".

"On mora da drži određeni nivo. Napreduje i svestan je da je došao u ambiciozan klub koji od njega traži mnogo", počeo je Konte nakon što se Inter vratio na pobednički kolosek.

"Očekivanja su velika u Italiji. Što si veće ime, to ljudi više očekuju od tebe. Radio sam u Engleskoj i tamo je situacija prijatnija, mirnija. Eriksen radi dobro, ali i ja moram da donosim odluke koje su za dobrobit Intera."

Italijan je potom dodatno obrazložio svoju odluku.

"Kada biram igrača koji igra, ne gledam o kome se radi "od vrata na gore". Samo želim najbolje za tim koji ima odličan duh, ali ponekad moraju da više veruju u svoj kvalitet", rekao je Antonio Konte.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.