UŽASNO

DOTAK'O SAM DNO ŽIVOTA: Mortus pijani Adrijano jedva stoji na nogama!

Autor Milutin Vujičić

Nekadašnji brazilski napadač Adrijano snimljen je pijan na uličnoj zabavi što je u suprotnosti sa pravilom održavanja fizičke distance zbog pandemije korona virusa.

Popularni "Imperator" je uhvaćen kako napušta zabavu u nedelju ujutro u mestu Vilja da Penja u očigledno alkoholisanom stanju.

Nekadašnjeg napadača Intera, Fiorentine i Parme morao je da pridržava prijatelj da ne padne na ulici, rukovao se sa fanovima, iako se po njegovom izrazu lica činilo da nema pojma gde se nalazi.

Adrijanov novi video snimak podelio je mišljenja u Brazilu - jedni ga kude zbog ponašanja u vreme pandemije Kovid-19, drugi brane i smatraju da legendarnog golgetera, koji je imao razoran udarac, treba da ostave na miru.

"Ne znate kroz šta je momak prošao. Odvojio se od žene. Zašto objavljujete ovakve stvari, piše se o njemu samo negativno. Kad je sve ok, onda nema vesti, niko ništa ne govori. Stidite se", napisao je jedan komentator na ovu vest u brazilskim medijima.

Drugi su, pak ogorčeni jer se Adrijano kao ni ostali učesnici zabave u faveli nisu pridržavali mera fizičkog distanciranja u vreme pandemije korona virusa.

"Jedini problem s ovim videom je što su u ovom paklu raširili virus na druge ljude. I to dok neki moraju da rade i preživljavaju sa 600 reala", napisao je jedan Brazilac na "Tviteru".