NEVEROVATNO

LUDI TRENER protiv pljačkaša s noževima, dobio posekotine, ali je USPEO!

Autor Nebojša Marković

Portugalac je ovih dana u centru pažnje zbog nemilih događaja.

Neverovatna stvar desila se nekadašnjem menadžeru Svonsija i Šefild Venzdeja!

Karlos Karvahal je u bolnici i oporavlja se posle napada u kojima se suprotstavio trojici pljačkaša, uključujući i jednog koji je nosio nož!

Portugalski trener (54) se vraćao kući u Bragu u posleponoćnim satima, nakon što je njegov Rio Ave odigrao nerešeno protiv Maritima, ali kada je u 2.15 stigao ispred kuće, tamo su ga zatekla trojica napadača sa kapuljačama.

Jedan od njih je u rukama imao i nož, ali se Karvahal njima suprotstavio.

"Moj prirodni instinkt je bio da se borim protiv njih. Moguće da je to bila rizična odluka, ali uz pomoć mog sina Žoze Karlosa, uspeli smo da se izvučemo iz ove situacije. Imamo par posekotina i modrica, ali ništa ozbiljno", objašnjavao je posle Karvahal.

Napadači su pokušali da opljačkaju njegovu kuću, a sada se čitavim poslom bavi policija Brage.

"Želeo bih da se zahvalim ljudima koji su nam pružili podršku, ali bih vas zamolio da nas više ne kontaktirate dok prolazimo kroz ovu situaciju", napisao je Portugalac kasnije na svom Fejsbuk profilu.

Karvahala će, osim činjenica da je izašao na kraj sa trojicom napadača, radovati i činjenica da je njegov Rio Ave na šestom mestu portugalske Primeire, sa samo jednim bodom manje od mesta koje vodi u Ligu Evrope.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi