preispitivanje

Suarez otkrio krivca za Barsin gubitak titule

Autor Pavle Knežević

Jedini mogući odgovor

Barselona dva kola pre kraja Primere zaostaje četiri boda za Realom, koji sutra protiv Viljareala može da osvoji titulu i opušteno dočeka poslednje kolo.

A nije tako delovalo na proleće. Pre prekida prvenstva zbog pandemije, Barselona je bila prva na tabeli i praktično su ih svi "videli" kao šampione. Ko je onda kriv? Luis Suarez nema dilemu.

Kad se ne pobedi u tri od sedam utakmica, to je "poklon" koji velikan kao što je Real nije mogao da odbije.

"Sami smo dozvolili da nam pehar pobegne. Svesni smo da je sve zavisilo od nas i ne pronalazimo izgovor. Sada, zbog našeg ponosa i prestiža moramo da pobedimo preostale dve utakmice, a zatim se potpuno fokusiramo na jedini pehar za koji se možemo boriti, a to je Liga šampiona. Ako budemo igrali na nivou zbog kog smo u klubu, onda možemo da se nosimo sa bilo kojim protivnikom. Svaki neuspeh može da bude skup, tako da moramo da budemo veoma oprezni i da uložimo sve moguće snage bismo uspeli doći do pehara Lige šampiona", rekao je Suarez za Mundo Deportivo.

Barselona u osmini finala Lige šampiona treba da odigra revanš sa Napolijem na svom terenu. U prvoj utakmici bilo je 1:1.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi