NAMEĆE SE

Može li mladi Babić do prvog tima Zvezde: Sjajni rezultati "Bi-Bi" testa!

Autor Jovan Terzić

Talentovani centarfor se nameće Dejanu Stankoviću.

Izvor: MN Press

Veliki je broj tinejdžera na pripremama Crvene zvezde, a među njima i 17-godišnji Ilija Babić.

Talentovani centafor pokušaće na Divčibarama da se nametne Dejanu Stankoviću za ostanak u prvom timu, a po izveštaju na klupskom sajtu - dobro mu je krenulo.

Crveno-beli su prepodnevni trening u sredu posvetili "bi-bi" testu, koji meri fizičku pripremljenost igrača kroz istrčavanje deonica u određenom vremenskom intervalu.

"Uz konstantno motivisanje od strane Dejana Stankovića, naši fudbaleri pružili su maksimum, a o tome svedoče i osmesi na licima naših trenera, kao i aplauz na kraju treninga. Jedan od najmlađih fudbalera, Ilija Babić, pokazao je sjajne rezultate na današnjem trčanju", piše u izveštaju na Zvezdinom sajtu.

"Pre svega sam srećan što sam na pripremama sa ekipom. Mnogo znači kada mladi fudbaleri dobiju šansu da se pokažu i u prvom timu. Trudim se da pružim maksimum jer znam koliko mogu. Na današnjem testu sam išao do poslednjeg atoma snage", izjavio je Babić, koji 3. avgusta puni 18 godina i dodao:

"Sama činjenica da radim sa takvim igračem i čovekom kao što je Stanković je dovoljna satisfakcija za mene. Znače mi njegove pohvale i aplauzi, ali i kritike. Još uvek sam mlad i treba da prođe određen period kako bi došao do konačnog cilja. To je naravno, debi i gol u prvom timu, a verujem da ću to i ostvariti".

Teško je očekivati da će Babić već od avgusta dobijati minutažu u prvom timu, pre je verovatno da će negde na pozajmicu, ali ko zna. Njegov trener je bio još mlađi kada je debitovao za Zvezdu... 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PROČITAJTE I OVO