ma, važi

Zna da je napravio VELIKU glupost, a vadi se: Nema to veze sa Dortmundom

Autor Mirjana Šegan

Da li će mu navijači Šalkea ikada oprostiti? Teško

Izvor: izvor Instagram

Mladi fudbaler Šalkea Rabi Matondo našao se u velikom problemu nakon što je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj trenira u dresu velikog rivala, Borusije iz Dortmunda.

Ta fotografija izazvala je bes navijača kluba iz Gelzenkirhena, a reagovao je i portparol Šalkea. On je rekao da Rabi ima samo 19 godina i da je napravio nepromišljeni potez koji ne može da se opravda.

I Matondo je brzo shvatio da je napravio glupost i uvalio se u nevolje. Pokušao je da se opravda da je nosio dres prijatelja, ali... slaba vajda.

Objasnio je da se fotografisao u dresu Džejdona Sanča, svog velikog prijatelja s kojim je trenirao u akademiji Mančester Sitija pre nego što su se preselili u Nemačku - jedan u Šalke, a drugi u Borusiju.

"Tužan sam i razočaran što sam izneverio sve koji imaju bilo kakve veze sa Šalkeom. Bio sam naivan i obukao sam dres mog bliskog prijatelja. Nosio sam ga samo zbog Džejdona. To nije imalo nikakve veze s Dortmundom", naveo je Matondo.

Matondo je u Šalke prešao u avgustu 2019. godine potpisavši ugovor na 4,5 godine uz obeštećenje od 10 miliona evra. Ove sezone je postigao dva gola na 20 nastupa.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.