U TRI RATE!

Zvezda dobila ponudu za Garsiju: STIŽU DOLARI, a "krivac" je Dijego Milito!

Autor Nebojša Marković

Argentinac je sve bliži povratku u domovinu.

Izvor: MN Press

Rastanak Crvene zvezde i Matea Garsije je na pomolu.

Punih mesec dana su grčki klubovi pokušavali da dovedu Argentinca, pominjale su se razne sume, ali na kraju će krilo crveno-belih put domovine!

Možda će vas zanimati

Crvena zvezda je dobila ponudu za Matea Garsiju vrednu 2.500.000 američkih dolara, a kako saznaje "Mozzartsport", ona stiže sa adrese argentinskog Rasinga!

Klub iz Aveljanede, čiji je sportski direktor Dijego Milito, nekadašnji šampion Evrope u dresu Intera, želi da što pre završi posao, koji još uvek nije potpuno dogovoren, a pomenuti portal otkriva i da Rasing nudi 2.500.000 dolara u tri rate!

Na adresu srpskog šampiona bi odmah "leglo" 1.500.000 dolara, potom bi usledile dve rate od po 500.000 dolara - prva do kraja 2020. godine, a druga do aprila 2021!

Na stadionu "Rajko Mitić" će biti zadovoljni ponuđenim uslovima, pošto je su prošle godine za Garsiju platili Las Palmasu 2.200.000 evra, a sada bi praktično time povratili uloženo (2.5 miliona dolara je oko 2.2 miliona evra).

Rasing je u žurbi da pronađe zamenu za Rikarda Senturiona, igrača kojeg su već prodali Velezu i potrebno im je da popune važno mesto na krilnoj poziciji. Zbog toga im nije problem da izdvoje novac koji će Zvezdi i te kako dobro doći. Ukoliko se posao dovrši do kraja, bio bi to prvi veći transfer Zvezde ovog leta.

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Mateo Garsija je u redovima šampiona Srbije odigrao 24 utakmice u svim takmičenjima i postigao pet golova, ali ovog proleća se nije naigrao.

Dolazak Dejana Stankovića umesto Vladana Milojevića rezultirao je u njegovom gubitku statusa člana prve postave, tu poziciju je okupirao mladi Željko Gavrić.

Zvezdi je postalo jasno da ovog leta moraju da povrate što više novca koji su uložili u Argentinca i čini se da će u tome i uspeti.