Kompletni

Zvezda JAČA u nastavku priprema: Stigao je i Ričmond!

Autor Dušan Ninković

Fudbaleri Crvene zvezde su već sedam dana na pripremama, ali su tek sada svi na okupu.

Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Nakon što je na Divčibare stigla prva tura igrača koji su nedostajali, fond igrača na koje računa Dejan Stanković je kompletirao Ričmond Boaći!

Napadač iz Gane je poslednja slagalica, igrač koji se najduže čekao, ali i fudbaler koji je opravdano bio odsutan u prvoj nedelji treninga na srpskoj planini.

Možda će vas zanimati

Ostali igrači koju su propustili uvodne treninge su bili pozitivni na korona virus, dok je napadač iz Gane imao lakšu povredu. Zbog nje malo kasni, ali je popodnevni trening odradio!

Fudbaler koji po drugi put nosi dres Crvene zvezde je ove sezone često imao problema sa povredama. Zato je odigrao samo deset prvenstvenih mečeva, na kojima je postigao jedan gol.

Izvor: FK Crvena zvezda/Facebook/Nikola Mitić

Današnji dan je na Divčibarama predstavio još jednu promenu godišnjih doba, pa je tako drugig trening Zvezdinih prvotimaca održan po kiši, iako je u ranijem delu dana nije bilo.

Treba istaći da ovom treningu nisu prisustvovali fudbaleri koji su na prijateljskom meču sa IMT-om imali značajniju ulogu. Oni su dobili slobodno popodne, a na terenu su, pred očima Stankovića, bili mladi fudbaleri i svi oni koji su se oporavili.

Rad na terenu je potrajao čitav sat, a mladi golmani Marko Ćopić i Andrija Katić su na kraju treninga imali pune ruke posla. Dok su igrači odlazili u hotel, njih su na muke stavljali Dejan Stanković i Nenad Milijaš, nekadašnji fudbaleri čijih se snažnih udaraca još sećamo.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.