Kakva priča

Jesenas gol protiv Crvene zvezde, sada PET GODINA ZATVORA!

Autor Dušan Ninković

Njegovi problemi sa zakonom traju godinama, ali nikada nisu bili ovoliko izraženi. Portugalac do kraja karijere ne sme u Španiju!

Izvor: Yorgos Matthaios/IN TIME, IN Time/Yorgos Matthaios

Ove sezone je osvojio titulu sa Olimpijakosom, igrao sjajno na međunarodnoj sceni, ali grehova iz prošlosti ima i više nego što možete da zamislite.

Portugalski reprezentativac Ruben Semedo je osuđen na pet godina zatvora (uslovno), uz osmogodišnju zabranu ulaska u Španiju!

Deluje neverovatno, zar ne? Ako ste malo bolje upoznati sa karijerom ovog igrača, nije iznenađenje.

Semedo je već proveo pet meseci u zatvoru, nakon što je osuđen za pljačku, kidnapovanje i posedovanje vatrenog oružja. Tada je procenio da je za njegovu karijeru najbolje da plati 30 hiljada evra kaucije i da bude pušten na slobodu.

Kako prenosi ''Levante El Mercantil Valenciano'', pokrajinski sud u Valensiji je u petak doneo novu presudu, nakon što je igrač priznao mnogobrojna krivična dela.

Navodi se da je Ruben Semedo činio krivična dela u korist treće strane, kojoj je on bio dužan. Zato će njegova nova kazna biti značajno veća.

Prvi problemi sa zakonom štopera grčkog tima datiraju još iz 2017. godine, kada je u odvojenim incidentima bio uključen u tuču u kojoj je gostu jednog noćnog kluba razbio glavu i kažnjen zbog nezakonitog nošenja oružja.

Usledilo je pravo hapšenje 2018. godine, nakon što je Ruben Semedo bio jedan od ljudi koji su oteli i mučili čoveka, pre nego što su se uputili ka njegovoj kući koju su želeli da opljačkaju.

Ruben Semedo (26) je seniorsku karijeru počeo u Sportingu iz Lisabona, a zatim je nosio dres nekoliko timova na Pirinejima. Bio je pozajmljen Reusu i Vitoriji Setubal, pre nego što je napravio transfer u Viljareal, tim koji ga je pozajmio Ueski i Rio Aveu.

Prethodnog leta je potpisao ugovor sa Olimpijakosom, a u timu iz Pireja je u potpunosti pronašao sebe. Počeo je da igra odličnu, timu sjajno ide ove sezone, a Ruben Semedo je povremeno dobijao i pozive u nacionalni tim Portugala, za koji još nije debitovao.

Jesenas je na meču grupne faze u Ligi šampiona zatresao mrežu Crvene zvezde. Bio je to pogodak koji grčkom timu nije doneo mnogo, pošto su beogradski crveno-beli na svom terenu preokrenuli i slavili rezultatom 3:1.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.