Tu je i transparent!

Lakše se trenira uz Delije: Fudbalere Zvezde iznenadila BAKLJADA (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Sjajnu podršku imaju igrači srpskog šampiona čak i kada su u unutrašnjosti, na pripremama.

Baklajda "delija" 200. "večiti derbi"
Izvor: MONDO/Dušan Ninković

Pod komandom Dejana Stankovića, fudbaleri Crvene zvezde se već više od nedelju dana pripremaju za novu sezonu. Oni su na Divčibarama, gde imaju sve neophodne uslove za rad.

Imaju i podršku, iako to verovatno nisu očekivali.

Na poslepodnevnom treningu se održala prava mala bakljada, uz jednu snažnu poruku sa transparenta i pesmu koja je izazvala aplauze celokupnog igračkog kadra.

Kako navode na zvaničnim klupskom profilima, u okolini terena za trening su se nalazili navijači iz svih krajeva Srbije, od Beograda, preko Valjeva, pa sve do Niša.

Poruka na transparentu je bila jasna. ''I kada ne čuješ nas glas, znaj da si deo nas'', pisalo je na ogradi jednog od terena koji koriste crveno-beli, a fudbaleri su, uz prikladno držanje distance, otpozdravili navijačima koji su doputovali na trening.

Crvena zvezda je ovog leta imala veoma malo vremena za odmor, pošto je ubrzo nakon kraja prethodnog prvenstva počela sa pripremama za novu sezonu. Srpski šampion bi prvenstvo trebalo da počne 1. avgusta, ukoliko ne bude dodatnih odlaganja zbog pandemije korona virusa.

Pored obaveza u dva domaća takmičenja, pred izabranicima Dejana Stankovića biće i kvalifikacije za Ligu šampiona. Ovog leta će beogradski tim u tim mečevima biti jači za Srđana Spiridonovića i Aleksandra Kataija, dvojicu fudbalera koji su stigli u klub.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.